Найсмачнішим вважається густий куліш.
У цьому блозі висвітлено особливості традиційних страв української кухні, характеристику, обробку продуктів та їхнє значення у харчуванні людини. Описано техніку приготування страв України.
2013-03-24
Як готувати Куліш
Куліш або його друга назва "польова каша" легко
готується в польових умовах. Основу цієї страви складає пшоно, яке потрібно
промити та засипати в окріп, додати 1-2 картоплини, моркву, сіль, зелень.
Готову страву, коли пшоно повністю розварилось, затерти салом з часником та
цибулею. Різні регіони України за основу цієї страви використовували різні
крупи: Чернігівщина, Полтавщина варили зазвичай гречаний куліш, південне
Поділля - кукурудзяний, правобережне Полісся - пшоняний куліш на молоці.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар