Картопляна запіканка або рулет матимуть привабливішу
поверхню, якщо перед запіканням змастити її поверхню яйцем, посипати сухарями,
змастити жиром.
У капустяну або морквяну запіканку замість манної крупи
можна додати пшеничне борошно або білий хліб.
Випечену запіканку нарізують та подають з грибними
та томатними соусами. Картопляну запіканку найкраще подавати зі сметаною
або грибним соусом, а з м'ясом - цибулевим або томатним соусом.
Для запіканок найкраще використовувати моркву з довгими
коренеплодами, так як вона потребує більш тривалої теплової обробки.
Морквяну запіканку подають зі сметаною або з солодким молочним
соусом, а капустяну - зі сметанковим соусом.
Немає коментарів:
Дописати коментар