В українських Карпатах найчастіше готують кулеші, мамалигу, банош,
бринзу, а у більш низинних районах надають перевагу галушкам, вареникам,
пирогам. Візитною карткою України є сало. Українці дуже полюбляють його і
сирим, і вареним, і копченим, і смаженим. Сало використовують як для рідких
страв, так і для гарнірів.
У цьому блозі висвітлено особливості традиційних страв української кухні, характеристику, обробку продуктів та їхнє значення у харчуванні людини. Описано техніку приготування страв України.
2013-02-13
Особливості української кулінарії
У всьому світі знають, що пампушки з борщем, голубці та вареники,
ковбаси, напої з сухофруктів - цим, і не тільки, розмаїттям страв вирізняється
українська національна кухня. Особливістю рецептів є простота приготування,
використання різноманітних продуктів та поєднання кількох видів кулінарної
обробки. Приміром, способів варіння борщу більше тридцяти.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар