2013-02-13

Особливості української кулінарії

У всьому світі знають, що пампушки з борщем, голубці та вареники, ковбаси, напої з сухофруктів - цим, і не тільки, розмаїттям страв вирізняється українська національна кухня. Особливістю рецептів є простота приготування, використання різноманітних продуктів та поєднання кількох видів кулінарної обробки. Приміром, способів варіння борщу більше тридцяти.
В українських Карпатах найчастіше готують кулеші, мамалигу, банош, бринзу, а у більш низинних районах надають перевагу галушкам, вареникам, пирогам. Візитною карткою України є сало. Українці дуже полюбляють його і сирим, і вареним, і копченим, і смаженим. Сало використовують як для рідких страв, так і для гарнірів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар